Suomalaisen villan voima

Suomalaisen villan voima

Keskustelua suomalaisesta villasta käydään lisääntyvissä määrin käsityöharrastajien keskuudessa. Halusin tietää aiheesta enemmän ja suuntasin luonnonlankoihin erikoistuneeseen lankakauppaan Snurreen.  Pehmeää ja pörröistä kultaa Suomalainen villa on kiinnostava ja puhutteleva aihe. Selailin...
Korvaavan langan etsiminen

Korvaavan langan etsiminen

Aina ohjeessa suositeltua lankaa ei ole mahdollista saada tai malttamattomana sen tilaaminen kestäisi liian kauan. Myös allergiat, ekologisuus ja makuasiat voivat olla syitä, joiden vuoksi ohjeessa käytetyn langan käyttäminen ei ole ensisijaista tai mahdollista.

Siksi onkin hyvä tietää muutama vinkki, joiden avulla voit korvata ohjeessa mainitun lankasuosituksen toisella langalla.

Aurinkoa, iloa ja ideoita kesäneuleisiin

Aurinkoa, iloa ja ideoita kesäneuleisiin

”Kerro, kerro kuvastin, minkä kesäneuleen neuloisin…”

Pääskysen lisäksi varma kesän merkki on, kun Snurren hyllyt täyttyvät toinen toisiaan herkullisimmilla kesälangoilla ja kesäisillä neulontaohjeilla. Perusvärien lisäksi valikoimasta löytyy paljon hempeitä pastellisävyjä, jotka näyttävät yhtä herkullisilta kuin hattarat ja tuovat mieleen muistoja lapsuuden karkkikaupoista.
Snurren oma käsityö- ja neulontablogi: Snurre-blogi

Snurren oma käsityö- ja neulontablogi: Snurre-blogi

Blogia kirjoitan minä, Suvi. Osalle saatan olla tuttu Kudelmiani-Instagram-tilin kautta. Taustani neulomiseen on vaiherikas kasvutarina ja matka takaisin luovan minän luo. 
Suvi Ala-Venna