Ideoita ja inspiraatiota neulontaan!

Snurre tuo iki-ihana lankakauppa Helsingin ydinkeskustassa, mutta myös kaikkien saatavilla oleva verkkokauppa. Muistan ensimmäisen käyntini Snurren lankakaupassa. Tuolloin en vielä ymmärtänyt langoista hölkäsen pöläystä ja siksi minua jännitti. Halusin kuitenkin neuloa pipon ja päättäväisesti avasin oven Snurren ihmeelliseen maailmaan.

Heti kättelyssä minua oli vastassa sydämellinen henkilökunta. Asiantuntevan myyjän avulla langat olivat suloisessa ostoskorissa tuota pikaa ja opin, mitä eroa on mohair- ja villalangalla. Mukaani tarttui Filcolanan Arwetta ja Sandnes Garnin Tynn Silk mohair -lankaa sekä Seeknitin 4 mm pyöröpuikot. Koko päivän hykertelin Snurresta saamani paperisen ostoskassin kanssa ja riemuitsin edessä olevasta pipoprojektista. Samainen paperipussi toimi minun puikkopussinani yli vuoden. 

Muutaman vuoden aikana minusta kuoriutui varsinainen Snurre-kuluttaja. Nautin suuresti käydä Snurressa, nuuhkia lankoja, mutustella neulomiseen liittyviä asioita ystävällisen henkilökunnan kanssa ja kylpeä väriterapiassa sen hetken, kun valitsen lankoja. Haluan ostaa eettisesti kestäviä lankoja, jotka on tuotettu kestävää kehitystä, luontoa ja eläimiä kunnioittaen. Snurressa voin luottaa siihen, että nämä asiat on huomioitu.  

Snurre syntyi vuonna 2011 halusta myydä luonnonmateriaaleista tuotettuja lankoja ja sittemmin lankavalikoima on laajentunut asiakkaiden tarpeista lähtien. Valikoimasta löytyy lankoja ja työvälineitä mm. neulomiseen, virkkaamiseen, kirjontaan, kudontaan ja solmeiluun. Oikeastaan mihin vaan, missä materiaalina on lanka. Snurreen voi vain mennä ja inspiroitua tulevan kauden neuleideoista. Vinkkejä saa henkilökunnalta sekä myynnissä olevista neulontaohjeista, -lehdistä ja -kirjoista.

 

Ilokseni voin todeta, että jatkossa Snurrella on yksi inspiroiva kanava lisää: Snurre-blogi. Snurren neulontablogissa jaan ajankohtaisia asioita neulomiseen, virkkaamiseen ja muihin käsitöihin liittyen. Julkaisu voi sisältää ihastuttavia neulonta- ja virkkausideoita, käsityöohjeita sekä niihin liittyviä tekniikoita.  

Blogia kirjoitan minä, Suvi. Osalle saatan olla tuttu Kudelmiani-Instagram-tilin kautta. Taustani neulomiseen on vaiherikas kasvutarina ja matka takaisin luovan minän luo. Neulominen on minulle paljon muutakin kuin neulomista. Se on mahdollisuus rauhoittua ja olla kosketuksissa omaan sisimpään. Tunnen olevani kotona, kun neulon. Parhaillaan opiskelen neulesuunnittelua, sillä haluan kertoa neuleillani oman tarinani ja ilmentää arvojani. Erilaisuus on kaunista ja toivon sen näkyvän neuleissani. Snurresta hankin tarvittavat materiaalit tietäen, että olen tehnyt vastuullisia valintoja. Luonnon kunnioittaminen, eettisyys ja ekologisuus ovat minulle iso osa neulomista.

 

Toivotan teidät lämpimästi tervetulleiksi mukaan Snurre-blogin matkalle! Että matkasta tulisi mahdollisimman antoisa, voit lähettää meille toiveita, ajatuksia ja ideoita tulevista aiheista. Snurre-blogi julkaistaan kerran kuukaudessa, joten tapaamisiin ensi kuussa. Sillä välin voit piipahtaa Snurren verkkokaupassa tai myymälässä Yrjönkadulla, joka on jo itsessään ihastuttava elämys.

Ps. Älä unohda kurkata Snurressa pöytien alle, sillä sieltä voi löytyä valtavan ihania lankayllätyksiä!

Rakkaudella

Suvi

@kudelmiani

Suvi Ala-Venna