Onnensäikeitä, Anna Johanna

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 15 kpl

Hinta: 32,90 3290
  • Onnensäikeitä, Anna Johanna
  • Onnensäikeitä, Anna Johanna
Määrä: kpl

Tiedostot


Kirja on ennakkomyynnissä! Kirja ilmestynee 19.02., jolloin ennakkotilaukset toimitetaan ja kirjan voi noutaa kivijalasta. Kaikki tilaukset, joissa on tämä kirja ennakkotilattuna, toimitetaan yhdellä kertaa, kun kirja on saatavissa.

Onnensäikeitä sisältää 20 modernia kirjoneuleohjetta. Mukana on paitoja ja takkeja sekä mekko, pipo ja lasten kaarrokepaita. Mallit neulotaan saumattomasti yhtenä kappaleena ylhäältä alas. Ota puikoille huoleton kahden värin pusero tai aloita takki, joka vaatii vähän enemmän keskittymistä. Kauniit, luonnonläheiset valokuvat rytmittävät tätä ainutlaatuista teosta.

Anna Johanna on kansainvälinen neulesuunnittelija, joka asuu Jyväskylän liepeillä Muuramessa. Hänen malleistaan löytyy usein ripaus romantiikkaa, ja niistä heijastuvat rakkaus yksityiskohtiin, erilaisiin neulepintoihin ja väreihin. Tilastotieteiden tohtorina Anna Johanna taitaa erityisesti kokojen ja istuvuuden salat. Vuodesta 2020 päätoimisena neulesuunnittelijana työskennelleen taitorin ohjeita on nähty muun muassa Laine-lehden kannessa ja Taito-lehden sivuilla. Onnensäikeitä(eng. Strands of Joy) on hänen ensimmäinen kirjansa. Kaikki aikuisten paidat ja takit on sarjoitettu 9–12 kokoon ja suurin koko on sopiva vähintään 157 cm rinnanympärykselle.

 

- 176 sivua

- 20 kirjoneuleohjetta (10 paitaa, 7 takkia, 1 mekko, 1 pipo, 1 lasten paita)

- kovakantinen

- koko: 205 x 270 x 19 mm

- paino: noin 900 g

- ei sisällä digitaalista latauskoodia

Painettu Latviassa. 
English version is available.

 

Ilmestyy 19. helmikuuta, 2021. 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.